JTV 838E


twiggy.

now: pizza and desperate housewives. i would kill for a glas of coke. i just L-O-O-O-V-E coke. kisses.

john blund tog en sväng förbi

jag är konstig. och trött uppenbarligen. jag somnade vid fem och sov till nu. tjohej! hur mår ni? puss.

fantastic!



jag just nu. tuggar på natursnacks. posar i dagens outfit. dock hade jag ju hatt till. och byxor självfallet. jag vill inte alls plugga samhälle. jag vill bara ligga och lyssna på bra musik.

shout out louds - impossible. simian mobile disco - i belive. the embassy - hurt. hoffmaestro - young dad. james blunt - alright tonight. coldplay - violet hill. kent - den döda vinkeln.

hata matte B

haha. vilket jävla skämt. jag tror det aldrig någonsin gått såhär dåligt på ett matteprov som det gick för mig nyss. jag fattar ingenting. vad hände liksom? 

the dream



ge mig denna fina lägenhet (ja, att dömma av denna bild så är lägenheten fin). tegelvägg. stora fönster. stor säng. mycket vitt. nu ska jag sova i mitt inte alls lika fina sovrum. nighty!

simian mobile disco



en grymt musik tips från mig till er! I belive heter den...

-

jag är så trött på min garderob. jag vill bara köpa massa nytt. varför är jag inte jätterik?

nu: matte. prov imorgon!

eighteen

gårkvällens 18 års drink var hur trevlig som helst. så här får ni en liten bildbomb. det var peruk tema ifall ni undrar över de skumma frillorna. (fan va blogg.se förstör kvalitén på bilderna.)



vi drack goda drinkar.








jag posade som en galning på toaletten.






det hettande till mellan mig och eve in på småtimmarna.




födelsedagsbarnet. som btw är världens snyggaste.


the geeks



igår hade jag och några vänner tv-spels kväll.


vi hade två teve apparater. taggat värre.


vi körde med gamla retro nintendo från 80 talet.


jag spelar världens roligaste spel...


...gamla hedliga super mario såklart!


kricket och johannas söta hund bowie.


johanna och jennie i ice climber duell. haha.

amlul.com





i brist på inspiration och något att skriva om visar jag dessa bilder. samma tjej som alltid, lika snygga kläder som alltid. I'm so boring. men nu ska jag ta en power nap och ikväll blire teve-spels kväll med the girls. laddar för imorgon!

Utkast: jag ska ...

jag ska till skolan nu. ha två lektioner. det är fredag. jag är på toppenhumör!  puss på er!

something pm


gala gonzales. as always.

now: a little maths and the bedtime. good night!

Ní men Hao!

jobbig dag idag. känner mig helt dead. och jag borde verkligen plugga då tre prov väntar nästa vecka. kinesiska steg 1, matte B och samhälle B. jag kommer aldrig överleva. tur att lite funny things väntar i helgen iallafall. nu är det top model som gäller. och glass. mycket glass. är inte mätt efter take away thain nyss. pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss.

574932717543864FUCK-IT3713874847464


ikväll ska jag försöka sova någorlunda tidigt. nu alltså. vid tolv är tidigt i mina ögon. sleep tight chicks! puss!

17:42 and it feels like shit

jag. är. helt. död. imorse var en mardröm att stiga upp. och jag somnade minst 10 gånger på historian. det sant. dag såg mig. haha. och så gick jag såklart till halv 5 idag. fyfan. så synd att man ska vara trött och ha matte att plugga just idag. det är ju det finaste vädret på jättelänge. jag vill sitta på waynes och dricka mocha frappe men nån nära vän. gärna majsan.

ready set go!



ge mig lördag. nu är jag redo för festen!

wigggggg

på lördag ska jag på en 18års drink. temat är att vara finklädd och ha. ja peruk. lite udda med kul tema. så nu ska jag in mot stan och köpa min raka motsats. blont, kort och platt. platina blond page alltså. hot?

saturday

kameran dog efter fem minuter. därför: bara jag och amanda på bilderna. men vi är rätt bra vi.



(pälsvästen är ny. och fejk. fodral klänningen är också ny. nice)

sanningen

hej. lördagen bjöd på shopping och middag med mamma och fest med tjejkompisarna. och på söndagen jobbade jag och 3 kompisar på ett lager och packade om varor. alltså = ingen tid för bloggen. snart börjar skolan. och efter skolan ska jag och en vän fira att britneys nya låt kommer ut idag! haha. hörs mer ikväll!


bild: am_lul

too late

hej. jag har egentligen inget intressant att skriva. så jag kommer tillbaka senare. lyssna på denna låt så länge. brabrabra!

goodbye my lover

 

blev ingen fest ikväll. imorgon istället. så jag har laddat ner massa gammal och bra musik. samtidigt hade jag trean och singing bee i bakgrunden. och så kom james blunt - goodbye my lover på teven. jag fick typ rysningar. har inte lyssnat på den låten på över ett år. och har så mycket minnen till den. från min högstadietid. åh. låten. texten. videon. så fint. alltihopa.

kjsdh.SK DSdsk HFDK.fc dfchs



nu: byta om och fixa mig! fest ikväll! puss.


miss motor


nu ska jag sätta på en film. smala sussie. slappa i soffan. äta tårta. kanske ta en powernap. ikväll är det röj. vad ska ni göra en underbar dag som denna? pusspuss.

i feel fucking amazing

godnatt på er. fortsätt gärna att rösta på mig. puss.

jag har hittat min tvilling



hur sjukt likt är inte det här? haha. första bilden är jag. andra bilden är amanda. lite kul tycker jag allt. haha!

(föresten är bilden på mig en opublicerad bild som togs i början av sommarn. lite scary med tanke på hur lik bilden är annars också. glaset liksom.)

vadå vem sa vad va

jag är helt död. jag kan inte fatta hur jag kan vara så trött. idag har jag bara haft kinesiska, cheerleading (ja vi har cheerleading i min skola) och sen samhälle. wäh. är nog fortfarande lite sjuk. ingen bra blogg-dag idag känner jag.

nu: ben och jerry!

my place

EKTORP BROMMA FotpallEKTORP Fåtölj
mitt rum bli aldrig klart. jag fattar inte hur alla prylar och påsar med saker som jag slängt fått plats där. det är som att jag slänger en påse vänder mig om och så står det en till där. om och om igen. men. nu behöver jag bara en fåtölj. denna ovan skulle sitta fint. med en matchande fotpall. dock kostar fåtöljen 2500. det är löjligt ju. godnatt iallafall.

(besökarrekord idag, hihi)

fan va mycket gala hela tiden



jag vill ha hennes vovve. so sweet.

15:01:23

god morgon. känns förfärligt att jag går upp såhär sent. har precis avnjutit fetaste frukosten och ska nu städa mitt rum. jag som precis blev klar med rummet (har gjort om lite) och redan är det a big big mess därinne. jag är sämst. och mår sämst. när ska jag bli frisk?

ps. dont forget to vote for me!

+ + + + +

jag har precis ägnat en timme åt att läsa den dåliga boken vi måste läsa i engelskan. eller ägnat och ägnat. slösat snarare. I dont understand a shit. inget av det jag läser fastnar. good luck på fredagens test som är relaterad till boken. får ta och läsa massa recensioner och försöka förstå. anyway. sleeptight.

ps. jag finns uppe på sthlm streetstyle nu. inte för att det är coolt eller så. jag har ju skickat in bilden själv. och jag har redan publicerat den i bloggen men. ändå liksom. där finns jag iallafall! ni får ju gärna röst om ni vill eller så. puss.

har du sett nya batman musikalen? inte?

aaaaaaaah. jag blir så arg. här har jag suttit i över två timmar och väntat på att batman the dark knight laddats ner. och så får jag en 2 timmar lång musikal. på ljud! inte på film utan på ljud! jag som t o m hade sparat min ben and jerrys hela dagen. det här är väll straffet man får ta när man laddar ner olagligt. haha!

burrr it's cold in here



jag vill verkligen ha en fejkpäls. hett-hett-hett.

thai

jag ligger hemma och är sjuk och lever livet. ibland är det segt att bara ligga hemma men idag mår jag bra. imorse fick jag frukost på sängen. yoghurt och flingor. kesomacka. té. och inte nog med det. mamma började sent idag så hon lagade mat till mig innan hon drog. så nu ska jag avnjuta detta. thaimat är bäst. och i frysen ligger en ben & jerrys. fossil fuel. det är för bra för att vara sant.


I don't want to feel like I don't have a future. I don't want to feel like it's an end of a summer. Let's not fall back to sleep like we used to. I don't want to wake up knowing I don't have a future.

godnatt. nu ska jag somna till denna. länk.

when lifes a bitch. you guys come.

jag blir bara sjukare och sjukare. hostan kommer typ var 5e sekund nu. blä. jag vill inte missa skolan. men lär faktist göra det imrgon. nu ska jag läsa den obligatoriska boken vi måste läsa i engelskan. den s-u-u-u-u-g-e-r-! ni är väldigt mycket bättre. tack för allt fint ni säger! blir helt varm i hjärtat! puss.

me me me



klänning AA. skinnjacka H&M. boots secondhand. hatt H&M.

good morning



nu: barnkanlen och frukost. grönt té. ostmacka. puss.

mer gala

oj vilket besökar rekord idag! tack alla söta! tänkte bara avsluta denna kväll med ännu mer gala. men är man så cool som hon spelar det ingen roll. nighty.



imorgon ska jag ha hatt.

fuck it


bild: am_lul

jag vill bara att mitt hår ska växa och bli långtlångtlångt.

breakfast



jag ligger fortfarande i sängen. har inte ens ställt mig upp än. men datan låg på sängbordet. och en pressbyrån påse. med en kanelbulle som nu får agera min frukost tillsvidare. och shout out louds snurrar på volym 74 på datan. bra morgon, bra morgon.

f-f-f-f-f-fredagen


jag startade kvällen med kräftor hos en tjejkompis.


myggan och jag.


urin. haha.


världens bästa jennie!


dags byxor hade gått sönder. haha!


min t-shirt gjorde succé bland alla fulla.


slutkörd på nattbussen.

the blondie


en nära tjejkompis till mig ska snart ha sin 18 års drink. temat är peruk. alla ska alltså ha peruker. jag vill ha en kort blond grej. coolt.

hit the road jack

jag har ätit hur mycket som helst under kvällen. but still hungry. så nu ska jag öppna en burk tuna och hacka lite sallad. yummie. imorgon kommer jag superblogga! so be back!

en skön låt.

I-C-E C-R-E-A-M



nu ska jag ta en promenad till ICA och köpa en ben & jerrys. fossil fuel eller chockolate fudge brownie. min katt är föresten världens sötaste. nu ska jag pussa lite på henne.

rubriklös

wöööh. jag hade för kul igår. och det känns idag.

thermochromatic


nu är den äntligen min. kommer nog göra succé ikväll när alla börjar bli lite runda om fötterna!

(för er som inte vet så blir tröjan alltså vit när den blir varm. blåser  du nånstans på den så blir det en fläck som är vit i kanske 30 sekunder. coolt va?)

thank god it's friday!

kl är 08:08. börjar skolan 09:10. jag sitter redan i skolan. jag har inte missuppfattat tiden. jag är bara på sånt jävla bra humör att jag drar till skolan en timme tidigare för att plugga. hemma distraheras man bara av annat! och skiter jag, lena joutsemo, i att jag har sovmorgon och frivilligt går upp en timme tidigare. då jävla är jag på bra humör!

hur mår ni föfan?


nighty


with this totally egoistic picture I'm saying good night.

whatifgodwasoneofus justastrangeronabuss



jag skulle bara in till stan och kolla höstskor. men tjohej mamma är generös! det blev ett par skor, en skjorta, en hatt, en stickad tröja, en väska och en t-shirt. t-shiren kommer göra succé imorgon kväll. ni ska få se! puss.

tonight i have to leave it

nu har jag pluggat klart. med kanske 2 timmars paus sen kl 19:00. eller jag är inte ens klar. ska lägga mig i sängen och läsa samhället en sista gång. jag ska gå upp kl 7 imorgon. kul!

idag är det föresten 11 september. usch usch. sov gott!

I'm fucking bree van de camp


jag må vara dåligt på matte. jag må vara sämst på orgientering. men jag är bäst på att laga mat. det är helt otroligt. ibland chockar jag mig själv. dagens middag tex. lax. maghrabiah. sallad och balsam vinäger. ojojoj. alla borde vilja ha mig som hemmafru.

VAGUE


nu: på med glajjorna. fram med böckerna. och kaffet. pluggapluggapluggapluggapluggapluggapluggaplugga.

glasses



här är alltså de nya glassögonen. eftersom jag har grova synfel är det alltså styrka i dem. det kan man se då det vänstra ögat (högra för dig som läser hähä) är lite större. det ser man iallafall på sista bilden. nu är jag nörd på riktigt. och vad passar inte bättre än att jag ska skriva klart en engelska upsats nu! puss. (glasögonen kommer ifrån vintage avdelningen)

ps. ursäkta frillar liksom.

bästa vänner



sitter och kollar på vem kan slå filip och fredrik på femma. asså dem är ju för underbara. hur kan man inte älska dem?

japp

ni är dåliga på att kommentara jö. eller är det jag som skriver så tråkiga saker som inte är värda att ge respons?

ps. fick mina glasögon idag, geekgeekgeek.

kära KP!

jag har legat och vridigt mig i över två timmar. det var tråkigt. jag blev bara piggare. och hungring blev jag också. så nu har jag tagit laptopen, öppnat upp en burk med tonfisk som jag blandat på en tallrik med en avocado. och salladskrydda. gott. men kl är ju fan snart halv 3. och det är skola imorgon. KP, är jag onormal?

jag måste ha. hehehehe


påtal om päls liksom.

jag vill verkligen shoppa. det värker i shopping nerverna när jag surfar omkring på alla bloggar som skriver och visar bilder på sina nya skor, sin mysiga halsduk och sina grymma byxor. nu ska jag skriva en shopping-lista. jag kommer inte ha mycket pengar över att lägga på kläder då jag ska till spanien med några tjejkompisar i vinter. men vissa saker "behöver" man ju. nej men det här på listan prioriteras högt. ingen spontan shopping i höst inte. eeeh?

1. höst skor. nånting lite käng-aktigt (dock inte lika grova som typ docs.) eller typiska gubbskor. typ sånna som man hittar secondhand.
2. fejk pälsjacka. helst svart tror jag. och efter att kolla på massa bilder har jag upptäckt hur jävla snyggt det är med bruna pälsvästar. awsome. skulle nog inte banga på en sån heller.
3. svart hatt. har ju en i halm men den har blivit lite ful efter diverse festivaler och fester då den formas väldigt lätt. så en i nått tjockt "tyg" skulle sitta finfint. 
4. en brun axelremsväska. secondhand dåra. hur länge har jag letat?
5. randig stickad tröja. hur snygg är inte hannas? men den har hennes mormor stickat åt henne sorgligt nog. tips på likande uppskattas!
6. svart armlös  body. tror det stått på listan i över ett år. 

godnatt. pussar på er! 

plastic fantastic

det finns aldrig fina vinterjackor. förra vintern gick jag runt i min fula dunjacka eller frös i min skinnjacka. iår vill jag ha en fin och varm en. funderara seriöst på en pälsjacka. fast självklart fejk. imorgon ska jag till stan. undra om jag vågar mig på en. vi får se. vi får se.

ny vecka. nya saker.

fitta. ursäkta mitt språk. men varför krånglar blogg.se så jävla mycket? idag har jag iallafall blivit klar med mitt rum. mitt nya fina rum. nu orkar jag inte mer. jag ska bara sitta i mitt rum och lukta på doften av doftljusen. vanilj. yepp.

sunday

ett tips: drick aldrig en vinare. baksmällan på den är inte rolig. men det var värt det. jag hade jätteroligt igår. ni ska få se bilder. idag har jag hållt på i mitt rum. är alldeles strax klar. det kommer bli så fint så fint! nu: ben and jerrys fossil fuel. och film. snacka om roligt inlägg. hähä. puss.

It pays to belong



eftersom morsan dragit iväg till danmark för att festa med tjejkompisarana (what? du är 40 mamma. haha!) så vart det tjejkväll hos mig igår. vi satt mest och lyssna på bra musik, drack vin och rökte vattenpipa. ikväll blir det andra bullar. då jossi (som fyller 17 idag. grattis!) ställer till med kalas. pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss.

kom till arvika?

bara tanken av att se detta live får mig att inte kunna andras. daft punk alltså. wow.


kent

bra låt, mycket bra låt.

torsdag

ikväll har jag ätit middag med en utav mina bästavänner. quinoasallad. vi har pratat om killar, skrattat åt dåliga deltagare i idol och lyssnat på ABBA. life is goos right now.

utkast

idag mår jag inte bra. jag bara fryser och är trött. fan om mamma har smittat mig. nu vill jag bara en en pojkvän att krama om.


ett foto på dig lalalala

skolfoto imorgon och jag vet inte vad jag ska ha på mig. inte för att jag bryr mig länge. inte så som man gjorde i ettan när ens mamma klädde på en det finaste kläderna man hade. eller som i sjuan när man bara var tvungen att färga håret, köpa nya coola kläder. och hade man en dålig smink dag samma dag som klassfotot skulle tas skulle ens liv gå under. typ så. fast inte länge då. fast de klart, 600 personer till kommer att se det där fotot på dig och ha det hemma. klart men inte vill vara ful.

popaganda 2008

jag tror detta är blogghistoriens största bildbomb. varsågoda! mer finna på facebook för den nyfikna.


världens bästa låt?


stulen korv till middag.








Sébastien Tellier.


världens finaste jossi.


teddybears STHLM. galnaste konserten någonsin.


så galet att jossi tappade bort sina skor.






vi hittade en full graffitiburk. heheh.




vi fick platser längst fram på familjen.


bäst bäst bäst bäst.


bob hund!!! grymt avslut på grym festival.


festival knän! morgonen efter hade prickarna förvandlats till gigantiska blåmärken. men det är ju så det ska va!

Pöss!


the geek is in town

idag har jag köpt nya glasses. riktiga med styrka och allt. riktigt nördiga är de också. får dem nästa vecka. najsman.

hela världen är så underbar

varför är jag aldrig trött om kvällarna? jag sitter bara och funderar. varför finns det så mycket snygga killar?

Ps. bilder från popaganda finns på facebook nu (namn: lena joutsemo). ni får en bild på mig så länge här på bloggen. men resten kommer upp. imorgon typ.
Ps2. markus krunegård - jag är en vampyr är bra. rubriken är ett citat därifrån. lyssna på hela vetja. puss.


RSS 2.0