jernet

hej! gårkvällen vart så jävla rolig! riktigt lyckad kväll! nu ska jag dock börja fixa mig för ikväll. cheerleading middag och sen fest med fotbolls lagen (i min skola spelar vi amerikansk fotboll) så jag hinner inte langa alla bilder men här får ni en. den beskriver min kväll ganska bra iallafall. dance dance dance!


partaj

det är fredag fredag fredag fredag fredag! ikväll vankas utgång (hahah) på jernet! lova mig att ha en riktigt galen kväll! puss.


wanna know how i got this scar?


ikväll har jag suttit och kollat på batman the dark knight och käkat kebab med mamma. jag vet att bloggningen sugit denna vecka men så blir det ibland. helg imorrn!!!!!!!!!!!! nu: plugg.

varning för gnälligt och klagande inlägg!

jag har varit hos tandläkaren idag och lagat ett hål så jag är bedövad i halva fejan och halsen typ. nu sitter jag hemma och försöker äta med det går typ inte att svälja när halsmusklerna är bedövade. livet är svårt. jag är hungrig och min mat är egentligen god. buhuuu! imorgon är det helg iallafall!

tisdag

jag har precis läst de 246 olästa inläggen jag hade på bloggkoll. puh, blir så när man haft annat för sig under helgen. jag har fortfarande inget skoj att skriva om. jag pluggar mest och kollar på film. just nu håller jag på att ladda ner sex and the city movie och batman the dark knight. kommer bli en braaa kväll!

måndag

idag har jag inte tid för detta. jag ska plugga och så är jag trött och tom på inspiration. imorgon är jag tillbaka! sen har jag typ 250 inlägg på bloggkoll att ta igen. men jag har inte lust med detta idag. jag saknar göteborgarna redan heheh. den 5e åker jag och jennie ner! woho, redan taggad! puss på er.

julle säger: asså denna helgen va lätt topp 5 på sjukhet måste jag ju säga!

nu har göteborgarna åkt hem och helgen har varit sjukt grym. julius skrev precis till mig på msn, som ni kan se i rubriken. det har beståt av en jävla massa öl, sushi och 40+ människor!


fredagen började med middag hos johanna.


johanna och jag.


påväg till en klassfest.


vi hittade en kundvagn.


lördag. först middag på rice sen drog vi till cleopatra.


gustav!


det var karaokekväll. och vi ställde såklart upp!


jag gillar kameran.


haha, bästa bilden!


gustav och jag körde "kom igen lena" med håkan.


vi hamnade på en fest och hade kul i duschen.


trötta?


sötaste jennie!

väldigt bra helg. bara så ni vet.

okej

hej! gårkvällen med göteborgarna var kul! dom är fortfarande här så snart ska vi till winter jam och kolla på snowboard tävling och sen blir det middag på ett asiatiskt ställe. och sen kanske det blir karaoke på en pub/pizzeria (vafan det nu är...) hahah, you never know! göteborgarna har tydligen lovat att ta med tjejerna (haha, internt sorry!)

check out her hair. wow!



ps. thank god it's friday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

910401-****



jag har tråkigt och fotar mig själv. sicken egokick!

weekend wars

 

MGMT (ett jävla tjat om dem på senaste tiden) spelar i stockholm och jag ska inte gå. jag dör för jag vill verkligen. men man har varken åldern inne (17 är en jävla skit mellan ålder..) eller biljett. men life goes on! jag kommer ha askul imorgon ändå!

död

jag är så trött att jag dör. jag längtar mest till imorgon. då kommer två kompisar från göteborg och hälsar på! har inte träffats på flera månader! ska blir kul kul! puss.

blue


kofta jag fick av mormor igår. hihi. (bättre färg på denna bild)

blä

det går inte att ta bra kort när man slutar kl halv fem. jag hatar mörker. hatar hatar hatar. nu: plugg. ännu mer hat.

onsdag

åh så bra dag! jag gick och la mig 22 igår = 10 timmars sömn. och nu äter jag frukost. i lugn och ro. vilket jag aldrig hinner annars. otroligt bra start på dagen! dock går jag till 5. suck. puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss.

I believe, you could be, what i need, to belive

bakdag idag som sagt. mormor blev glad när jag kom över så hon vart snäll och gav mig en kofta hon inte ville ha längre! världens bästa mormor detdär. föresten, receptet finns i inlägget under! ps. fräsht glas på ugnen haha!


kladdiga chockladmuffins!

jag hade inga ägg hemma så snart kommer världens bästa eve över med två ägg till mig så att jag kan baka. hur snäll är inte hon? jag ska göra dessa muffins! världens godaste muffins! puss.

x-mas

nu är det officiellt. snart är det jul. de har börjat sända coca cola julreklamen på teve som varje år. finfint!

<3

det blev inga fler bilderna på kläderna idag. det blir så satans mörkt så tidigt. plus att kvalitén ändå suger med självutlösare. sen vill jag himla gärna gå på MGMTs konsert på fredag med var är varken 18 eller har biljett. vilket suger. 2 bad things but i'm still in a good mood. hmm skumt.

idag är verkligen en skum dag. jag mår otroligt bra av nån anledning. fastän jag tänker på ovanstående saker, fastän jag har massa läxor och fastän jag saknar mina vänner på andra sidan jorden. jag är glad utan anledning liksom. idag började jag hacka frukter och gjorde fruktsallad och så köpte jag bakverk för imorgon ska jag baka muffins och gå och överraska mormor med fika. vad har hänt med mig? varifrån har denna bra människa kommit? vad har ni gjort med mig? nu saknas bara att jag får lust att städa mitt rum (tror jag skjuttit upp det i 2 veckor nu...) fast det vore bara over the top. eller? jag tror fan jag ska gå in på rummet, börja städa och kolla hur det känns. who know, the new me maybe loves it! tveksamt...

hoppas mitt bra humör håller i sig, jag behöver det efter två veckor i lite depp. jag tror nånting hände i lördags inne på beyond retro. helt seriöst. jag har typ varit på bra humör konstant sen dess. hmmm. jag börjar bli konstig, bäst att jag avslutar! länge sen jag skrev ett såhär långt inlägg! puss på er.


still going good

sitter hemma och käkar mellanmål (godaste honungsmelonen!) och ska till tandläkaren om en halvtimme. wish me luck!


måndag!

ny vecka - och jag känner på mig att den kommer bli jävligt bra!

summerlovin'

kläder är förbaskat svårt att få bra på bild! (ni ska få bättre bilder imorgon) här är iallafall det jag köpte på beyond retro igår. linnet och kjolen är awsome ihop! men åh idag snöade det för första gången. mammas kommentar var "varför lägger du ner pengar på sommarkläder nu för?" jag svarade "men tänk sen på emmaboda och arvika, jag kommer vara så fin så!" haha. gud vad jag hatar vintern. gillar bara julafton. pussar!!!!


live fast and die young


bild: emmabodafestivalen

klicka på bilden. åå vad jag längtar till emmaboda! godnatt!

layout

asså åååååååh, jag är så himla trött på min layout. den ser ut som exakt alla andras också gör. så det kommer förmodligen se wierd ut här i några dagar då jag ska pila fram nått nytt.

yesterday

jag var som sagt på tjejmiddag igår. här kommer lite bilder...









puss!

se så det kan gå!

idag försov jag mig. alltså, när jag säger försov mig då menar jag verkligen försov mig. jag vaknade 15:55 för att vara exakt. då hade jag slutat skolan för 4 timmar och 40 minuter sen! bra jobbat! jag borde kanske lägga min lite tidigare! idag är det iallafall fredag och nu ska jag hoppa in i duschen - tjejmiddag ikväll! skoj skoj! vad ska ni göra? puss!

nu behöver jag er hjälp!

okej, om man ska önska sig en systemkamera i julklapp. en nikon vill jag ha. ska man ta en D40, D60 eller D80? hjälp mig jag fattar ingenting!

ps. jag ska göra om layouten lite. just nu är bloggen grön. hah!

you are the best

hej. imorgon är det helg och jag är så jävla lycklig för det. jag ska på middag och sen ska jag köpa det sista till my room. kommer bli great. jag har btw äntligen fått tag i leoprad strumpbyxor. yey yey yey! just nu lyssnar jag på MGMT's time to pretend och kollar bloggar. fan va jag är på bra humör! kisses!

min lasse!



jag är lite smått beroende av denne man. just nu lyssnar jag på strangely blessed. jag borde kanske gå och sova. kram!

MGMT



imorgon är jag ledig från skolan! jippi!

"mumin is my bitch"

sorry jag är tråkig nuförtiden. jag är bara trött och på min vakna tid tänker jag bara på cheerleadingen. det är de enda som snurrar i mitt huvud just nu. ni kommer få stå ut med ganska mycket snack om det fram till matchen, 13 dacember. hehe. nu ska jag kolla på gårdages prison break avsnitt! puss!


två mumin in one picture. från fredags.

oooooooh ooooh ooooh åååååååååh

jag har aldrig varit såhär trött typ. ca 2 timmars sömn inatt följt av 2 timmars uppsats skrivning i skolan och sedan 5 (!!!!) timmar lång cheerleading träning. jag funderar seriöst på att gå och lägga mig nu. men kl är liksom bara 19:09. hmm fan va jag svamlar. godnatt på er! eller godkväll eller vafan...

match

idag har jag bara varit i skolan och skrivit ett prov. och nu är jag helt ledig. ska dock till cheerleadingen kl 12 och dansa hela dagen. åå jag är taggad! för er som inte vet så är det nämligen match i amerikansk fotboll varje år mellan min skola och en annan här på lidingö. och jag är med i cheerleading laget som dansar i halvlekarna. matchen är i december så vi håller på och över som fan! här är några bilder från förra årets match. puss!


your so young young young


lyssnar på my darling YOU! - please dont talk to me i fall.

my friday night

min fredag. jag tog typ 100 bilder. fast bara i badrummet. haha jaja det var ändå där jag hade roligast under hela kvällen. puss!

<3

jag är fortfarande vaken. det är jobbigt att ha kompisar som är på utbytesår i usa/kanada. att hitta tider för att snacka på skype är svårt. jag saknar dem så jävla mycket!

hur fick jag dig att älska mig



ikväll har jag varit hos en kompis. vi har bakat muffins och snackat killar typ. otroligt girly. nu ligger jag i sängen, käkar på nacho-tallriken ovan och lyssnat på kent. jag har lust att dra igång nån bra film. good nightyyy!!!!!!!

"ta kort....ta kort sa jag!!!!"

ikväll har jag...

1. blivit bestulen på en vinbox (äckliga människor som snor!!!)
2. missat min hållplats med bussen, så jag fick hoppa av nästa och gå en bra lång bit. i regnet.

fast jag har haft skoj iallafall. nu käkar jag rostbiff och potatissallads baguette från statoil. den är najs, nu ska jag sova och ladda för imorgon kväll. då blir det kanske klassfest. inte min klass dock. jaja fan va jag svamlar. byyye!

changed plans



blir ingen myskväll. det blir fest. jag är ensam hemma och laddar med idol och vin! woho, äntligen händer det nått på denhär ön!

fredag

att sluta 13:40 på fredagar är bäst. dunderskönt liksom. vad ska ni göra ikväll? jag tror bara jag ska kolla på idol med några kompisar. och käka ben & jerry. så, vad skulle ni göra? puss!

DVNO four capital letters printed in gold 'cause details make the girls sweat even more while they're shaking their belt no need to ask my name to figure out how cool i am



jag älskar tygpåsar och denhär var finfin! jag tror fan jag ska köpa en vit utan tryck och sen trycka en mumin bild på den. det skulle bli så bra ju! ikväll har jag skrivit svenska uppsats, kollat på populär musik från vittula, lyssnat på grymmaste justice och hällt i mig 3 koppar te. nu: toaletten haha godnatt!

i adore you


another way to die


såhär hade jag velat se ut imorgon. jag vill ha ett par liknande jeans. second hand here i come! nu: 2 liter cola framför greys.

sleepyyyy

när jag nu såhär i efterhand läser min live update från valvakan blir jag så stolt. fan va bra jag gjorde den! en update var 5e minut i snitt. hell yeah im proud! läs den, sjukt underhållande!

jag har inte så mycket att skriva egentligen. jag har ju bara sovit hela dagen eftersom jag somnade kl sju imorse. nej usch. jag är fortfarande trött. hejdå!

live från valvakan

just nu sitter jag och fyra vänner och ska följa filip och fredriks valvaka på femman. vi är pålästa, vi är kunniga, vi vill se obama som president. under natten kommer ni kunna följa vad som händer live. här på min blogg. fortsättning följer...

00:05 - mona sahlin har rökt på. dessutom är hon 60% barak obama. båda gillar bland annat bruce springsten.
00:51 - john mccain är äldre än delstaten alaska.
00:53 - mccain vann i kentucky.
00:57 - by the way, man måste ha 270 elektorsröster för att vinna. för er okunniga. hähä!
01:09 - iprincip tror alla att obama vinner, vi får hoppas!
01:10 - obama vann 3 elektorsröster i nån delstat (jossi råkade byta kanal så vi hörde inte)
01:13 - om mccain förlorar florida så förlorar han valet.
01:15 - obama vann vermont!
01:18 - eve har somnat.
01:33 - det lutar åt att obama vinner i indiana. en delstat som spelar stor roll. stackars lilla john...
01:35 - jossi väckte eve med en rap.
01:37 - eve lämnar rummet. förbannad. hon gick och la sig i en säng. citerat av eve "ni har ju faktist sovmorgon.." vi andra tre börjar 1 timme efter henne. vad säger vi om det? buuu!

02:33 - bloggen har inte funkat att logga in på. men nu funkar det! och jag är sååå glad för det!

02:35 - vi ringde och väckte sorbonne.

02:36 - obama leder med 68%.

02:37 - mccain vann south carolina. fuck!

02:38 - majsan droppar byxorna.

02:40 - vi har sexchattat med en fransman i 30 minuter.

02:42 - vi har väckt eve 3 gånger. vårt mål är 1 gång i halvtimmen. minst.

02:43 - fredrik wikingson är snygg.
02:46 - lena droppar byxorna.
02:50 - vi ska gå och väcka eve för en 4e gång. vi ska lura henne att mccain vann. hahaha! update om reaktionen kommer snart!
02:51 - reaktionen av eve "vaaa...är ni seriösa?" sen somna hon om. tråkmånsen nr 1.
03:05 - jag och jossi skriver till rim till filip och fredrik på kanal 5 hemsida. såhär lyder det: Ni är snygga, om Obama vinner känner vi oss trygga. Era fejs håller oss vid liv, utan minsta tjafs och kiv (bortsett från Evelina som somnat och blir arg när vi häller vatten och rapar på henne). GOGO Demokrat, Slut på kriget snart. bra va? haha.
03:19 - mccain gillar abba. och obama gillar pumpkinpie.
03:22 - det är jämt i florida.
03:23 - hon i mitten säger ingenting.
03:25 - obama har 195 elektorsröster och mccain 76. yes!!!!! obama vann dessutom ohio.
03:26 - filip och fredrik har i princip sagt att obama är usa:s president.
03:30 - vi väckte eve för 5e gången. vi sa att F & F skulle springa nakna i teve. vi fick henne att gå upp ur sängen och komma in i teverummet. hahaha. fan va vi skratta. hon blev arg och stängde igen dörren. hon tror fortfarande att mccain vann. haha. roligaste natten på länge!
03:35 - john F kennedy är den presidenten som knullat mest.
03:37 - väckning nr 6. vi ringde in till eve. hon svarade. vi sa: this is obama calling. thank you for your vote. hon la på.
03:41 - gospelkören spårar. amen!
03:42 - 200 elektorsröster till obama, 124 till mccain. fuck! han börjar komma ikapp. fuckfuckfuck!
03:47 - CNN har gått ut med att obama är usas nye president. 35 minuter efter filip hammar i lilla sverige.
03:53 - bush avgår om 76 dagar! 20 januari 2009 kommer bli väldens bästa dag.
04:00 - väcking nr 7. jag går in i rummet, tänder lampan och skriker "oj jävlar, jag gick visst fel!!!" eve är arg på oss.
04.27 - valet är väldigt jämt just nu. 4 delstater vågar inte säga vem som får mandaten eftersom det står så lika.
04:29 - väcking nr 8 misslyckades. men vi ger inte upp!
04:32 - vårt mål är 10 väckningar. två kvar alltså! tips?
04:35 - oprah på teve, hon är cool!
04:42 - 207 till obama, och 141 till mccain. wtf?!?!?
04:47 - eve kliver in i rummet. status: trött!!!!
04:54 - presidenter som ramlar i teve är otroligt underhållande.
05:02 - OBAMA VANN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
05:16 - jossi har somnat. jag vann!
05:22 - mccain håller sitt tal och erkänner att han har förlorat.
05:26 - 333 till obama, 155 till mccain.
05:40 - jossi vaknar. vi lurade henne att hon missade obamas tal.
05:52 - när fan kommer tack talet?!?!
05:58 - obama håller sitt tal!
06:16 - talet är slut. så jävla fint! jag kan inte fatta att han vann! jag är så jävla glad! YES WE CAN!


console


wtf!?!?!!!! i'm still not sleeping. 03:58.

langos!!!



jag sitter och kollar på bilder ifrån festivaler. jag dör av längtan till sommaren. arvika och emmaboda är ju som sagt redan bokat. och hultsfred ska jag också till. musiken och människorna i all ära. men maten. åå festivalmat är bäst. speciellt langosen. fan va jag saknar det.

election day tomorrow!!!!



obama for president!!!!!!!!!!!! jag förstår inte hur man med ett gått samvete kan rösta på mccain. jag vill få slut på irak krig föfan! å jag är så jävla taggad inför valvakan. godnatt.

take me back?



kungsan sommaren 2008.

jag är kär

 

fin söndag

hej. bond filmen igår var grym. daniel craig är het. och den här dagen har varit awsome! underbart väder, det perfekta höstvädret! och jag har ätit 4 (5, 6, 7?) bitar tårta. har varit på tårtkalas hos en kompis som fyllde år. det fanns ballonger och bortet var täckt med en vit duk och färgpennor. man fick rita. haha! jag var 5 år igen! imorgon är det skola. uuusch!

ibland händer tråkiga och onödiga saker.

hej. ni kanske har läst på text-teve eller i tidningen om den 17 åriga killen som inatt blev påkörd utav ett tåg på lidingö. han halkade på isen och ramlade precis framför tåget och hamnade under. det fick såga sönder bitar av tåget för att ens få ut honom. han dog imorse. eftersom jag bor på lidingö och är 17 år blev jag livrädd att det skulle vara någon jag kände. så hela dagen har varti lite konstig och dörför ingen uppdateringen. nu har jag iallafall fått reda på att jag inte kände killen vilket gör mig otroligt lättad. fast fortfarande är det inte kul eftersom jag säkert känner flera som kände honom.

så. jag är tillbaka imorgon istället. ikväll ska jag ge min födelsedags present till eve som fyllde år i torsdags. vi ska se bond på bio. puss! se upp för isen!

RSS 2.0