den där popaganda

popagandra. popaganda. popaganda. vart ska jag börja? jag har haft the time of my life. haha, nej men det har varit helt underbart. längst fram på familjen. ramlat på bob hund. inga skor på teddybears STHLM. och så mycket mer! men nu ska jag tyvärr iväg och jobba (inventering på willys. iuuh!) så alla bilder och filmer kommer upp imorgon. ni förstår nog inte. jag har haft så kul. ta mig tillbaka. tillbaka-kaka.

pop-pop-pop-pop

Nu åker jag på popaganda festival! vi hörs på söndag! puss.

spets



när jag var på stan med min mamma för någon dag sedan hittade jag dom (enligt mig) coolaste tightsen. mammas kommentar var: "det var det fulaste jag någonsin sett". och hon sa att hon aldrig tänkte ge mig pengar för att få köpa dem, jag fick gärna köpa nått annat för 150 kr men fan inte dem där tightsen. jag blev så jävla förbannad. eller ja, nästan iallafall. och så när jag var i stan idag med min mormor (min mormor är så jävla skön ska ni veta) och jag berättade händelsen för henne svarade hon glatt: "jaha, vad var det för affär då? vi går och köper dem nu!" så nu fick jag dem. jag är lycklig. mamma är arg. och mormor är skadaglad hon.

sleep tight. kisses.

ní hao

idag var nog första riktiga höstdagen. jag menar sure visst har det varit grått och regnit länge nu men idag var det riktigt kallt. fucking frozen. idag hade jag föresten min första kinesiska lektion i skolan! har det som inviduellt val! asballt ju! vi ska lära oss 220 tecken innan 2an är slut! what? kisses.

YES YES YES YES YES



så jävla rätt!

sometimes



asså ibland är jag bara förjävla bra på att laga mat. det här var typ det godaste jag ätit på länge. och receptet improviserade jag själv i affären. hell yeah. haha. pasta. röbetor. sockerärtor. avocado. halloiumi ost. och parma skinka. salig blandning = sjukt gott! nu ska jag fortsätta kolla på project runway. nighty!

middags hjälp behövs!!

hur fan kokar man röbetor? asså hur länge? ska de bli mjuka eller ska de vara som potatisar? helt lost!

som aldrig tog mig hem


klänning h&m. jacka h&m. skor mormors gamla. glasögon urban outfitters. och så ett par nya strumpbyxor som gick sönder efter 2 timmar typ. bajs kvalité.

nu: åka och handla middag och sen kolla på project runway final. yey-yey-yey-yey-yey. heja christian!

popaganda!

för att avsluta denna sommar ska jag på mini festivalen popaganda i helgen. jag är så pepp. familjen, laakso, bob hund, the embassy, teddybears STHLM, shout out louds och massa mer. I like it alot. ska nån av er dit? puss.




2008-08-27 @ 11:01:46

alla dessa håltimmar. nu i 2 h och 20 minutes. plattan är varm. baconen och äggen puttrar. fräska grönsaker är upp hackade. those dancing days och hoffan är på max volymen. jag mår bra! hur mår ni?

more music

 

en till väldigt bra låt. hoffmaestro & CHRAA - seize the day.

my new autumn-jacket



urkassa bilder. i know. men ny är den och hör se ni den. svart kort luva ballongmodell. typ. 600 kronor på älskade h&m. vad skulle jag göra utan dem? gå runt naken antagligen. har föresten hittat en ny asgod ben and jerrys också. fossil fuel. very nice ice(cream). bye homies!

hitten


figurer

hemma. alla andra i klassen har lektion men jag har håltimme. det är så grymt bra att bo 50 meter från skolan. it's very nice. nu ligger jag hursomhelst i soffan med mumin kex i handen. laptopen i knät. och nånting om president valet i USA på lådan. teven alltså. om 37 minuter börjar dock gympan. usch.

bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll

tydligen måste man klistra in länken innan för att kunna kontrollera sin egna blogg på bloggkoll. lägg till mig också! jag uppdaterar mera än vad jag gjort det senaste dagarna. faktist. jag lovar. haha.

weekends

usch vad jag inte tagit hand om min blogg på de senaste dagarna. men jag har sysslat med bland annat:

varit på avskedsfest för en kompis som åker 1 år till USA.
gråtit floder för att en annan kompis åker 1 år till kanada.
ätit kräftor.
dansat, dansat och dansat.
köpt en höstjacka.
gråtit och sagt hejdå till kompisen som åker till USA.
skrattat åt killkompis i klackskor.
kollat på bert.

för mycket för att hinna sitta framför datan med andra ord. men imorgon. imorgon kommer bilder och annat skoj. puss.

"är du en kräfta?"

hej. nu har jag så bråttom att jag inte hinner blogga igen. kräftskriva ikväll. puss.

friday night

idag är det en för jävla bra dag samtidigt som den är otroligt sorglig. imorgon far en av mina bästa vänner till kanada i 1 år för att gå på high school. så henne säger jag hejdå till ikväll. och sen ska en annan bästa vän också åka iväg och plugga i ett år, dock i USA. och hon ska ha avskedsmiddag/fest ikväll. det ska bli så jävla kul men samtidigt vet jag att en och annan tår kommer att fällas ikväll. men jag ska ha så jävla kul ikväll har jag bestämmt. och dessutom verkar alla otroligt taggade. som idag efter våran sista lektion gick nästan hela klassen ut ur klass rummet sjungandes...

vi é så glada att det är fredag idag, att det är fredag idag, precis idag. la-la-la-laa.

you know, födelsedags sången fast vi sjöng fredag istället för din födelsedag. hähä så fiffigt. sorry för tråkigt inlägg. men jag har så bråttom. britney spelas för fullt dessutom. puss.


very funny

 

förlåt för sämst bloggning idag. men kolla på den här filmen. jag dör och viker mig av skratt varje gång. men ha tålamod. det är slutet som är så jävla kul. sleep tight sexy things.

7aT78o(u)(#(nX NSJAS%

jag hade visst lektion imorse. så sicken tur att man gick då. nu är jag så jävla trött efter första riktiga skoldagen för denna termin. soffan och en kopp green tea kallar. gotta go!

har jag ens lektion nu?

jag är inte pigg för att plugga. jag vill vira ett täcke tusen gånger runt min kropp. höra fåglarna kvittra. höra småbarnen gå till skolan. bara ligga kvar. och ha den längsta sovmorgonen denna värld har skådat.

hejsan!

nighty



good night. sleep tight. see you all tomorrow. right?

new shit



för första gången i hela mitt liv tror jag att jag faktist fyndat secondhand. stockholms secondhand butiker tar ju sånt jävla överpris. men idag fann jag jackass t-shirten på emmaus för fyrtio kronor. klänning (egentligen kjol) för tretio kronor. och så skjortan. fast den vart icke 2hand. utan hennes & mauritz. nu: coca cola. addiction to 100 procent.

kisses.

breakfast

alex schulman skrev för ett tag sedan i sin blogg att han inte förstod varför unga tjejer skrev om vad det tex åt till frukost. men jag är fett cool och i trotsåldern (hur stavas det?). nya favoriten: fazer rågform. smör. ost. babyspenat. puss.


glasögonorm



total egochock. men jag har boring ikväll. pussar.

bla-bla-bla

najs med besökar rekord idag. fast inte säger jag hur mycket. blondinbella med sina en halv miljon besökare skulle hånskratta åt mig. men vi låter mig vara glad och hemlighetsfull i fred. imorgonon är det första riktiga skoldagen. jag är lite halv taggad alltså. fast typ bara för rasterna. nu är jag hungrig. whats up med att bli hungrig på natten? kisses.


fin



nu mår jag bättre. dock skulle jag må ännu bättre om jag såg ut såhär. fräkning. dock-aktig. mittbena. puss.  

sämst

jag mår så dåligt. jag vill typ spy. hata mensvärk. bläbläblä.

nu: alvedon, glass, vetekudde och film.


blommor


nya hårspännen. urban outfitters. fyrtiofyra kronor.

quinoa och coca cola


jag äter middag nu. 23:56. jag skyller på den feta lunchen. puss.

bambi



jag vill ha rådjursögon. L goes bambi typ. som hon ovan alltså. finfint. sleep tight guys. jag ska inte sova än på länge. börjar halv ett imorgon. yes!

berry's



jag sitter och käkar frysta bär (grymt snacks btw). enda jag gjort idag är ätit ätit ätit. nu ska jag läsa bloggar. vilken är eran favorit blogg? puss.

"another womans sushi"

jag överlevde det var inte så farligt som jag trodde. schemat helt okej och vi har fem stycken nya i klassen. och sex stycken har slutat. konstigt. efter skolan drog vi några tjejer och käka sushi i stan. det var buffé. ät hur mycket du vill. najs. nu har vi hamnat i soffan hos en av oss. här bjuds det på kladdkaka och thé. awsome!

Big kiss!

hello school

snart traskar jag dit. till helvetet. och jag vet exakt hur ironisk min mentor kommer vara. något i stil med: hej och välkomna tillbaka efter ett sommarlov, ni har pluggat och förberett er inför tvåan hela sommaren antar jag! men nu ska vi börja en ny och lörorik termin bestående av massa roligt och lära! typ så är han. helt seriöst. förstår ni att jag inte vill dit?

här är låten som inte gick att få upp igår. så låten tillhör egentligen inlägget innan. pusspusspuss.

those dancing days

att jag kommer att sitta i skolans aula om mindre än tio timmar får mig att vilja spy. är inte alls sugen på läxor och prov. usch. disgusting. men den här låten får mig iallafall på litelite bättre humör. och era söta kommentarer också såklart. good night.

uppdatering. nu ville inte videon funka. får testa att ladda upp den på nytt imorgon. det var iallafall those dancing days - run run jag menade. finfin låt.

husmanskost



idag har jag bara lalat omkring i stor t-shirt. strumpbyxor. och glasögon. och så har jag kommit på att findus färdiglagade köttbullor med mos är grymma. fucking awsome. och så börjar skolan imorgon. jag gråter nästan. nu ska jag tröst käka ben and jerry's. chocolate fudge brownie såklart. och kolla på beck.

my girl wants to party all the time


crazy-elsa.

fördrink. middag. förkrök. fest. fyllekäk och fyllesnack. så såg min kväll ut. överlag var det en trevlig kväll och ett bra avslut på lovet. att jag börjar skolan imorgon får mig att vilja krypa ner under täcket. stanna förevigt. aldrig kika fram. nu är det te. täcke. soffa. och teve som gäller. puss.

be mine



den här tjejen har nog världens finaste hår. nu måste jag fixa mig! ska förfan iväg om en timme. puss på er.

varför måste vi döda varandra

det är äntligen lördag. inte för att jag längtat till sista dagen på sommarlovet egentligen. men idag är det liksom min bästa kompis jennies födelsedag (grattis älsklig!). så ikväll är det fördrink hos henne, middag på resturang bryggan och sedan fest hos en annan tjejkompis. oh oh oh. jag älskar när kvällar är såhär planerade. det är underbart! vad ska ni göra ikväll? pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss.

  världens bästa låt föresten.
 

good night


tack!

jag sitter hemma hos en kompis och kollar på film. vi tittade precis klart på the devil wears prada. älskar den filmen. lovelovelove. nu har de tydligen satt på en till film så jag måste kila. men det jag egentligen ville med detta inlägg var bara att säga tack. tack för allt sött ni säger till mig. det betyder så otroligt mycket. låter smörigt och töntigt kanske. men man blir verkligen glad. så tack. tusen pussar. I love you guys.

die brat die



t-shirt en kompis. skor dinsko. glasögon urbanoutfitters. plus fejk-skinnjacka från hennes och mauritz. big kiss from me to you.

thecobrasnake.com



snygg tjej. snyggt hår. favorit sidan. www.thecobrasnake.com.

SMK

goddag. nu har jag precis läst klart alla 52 inlägg jag hade som olästa på bloggkoll. det tog tid mina vänner men jag gillar att läsa vad ni har för er. vad ni har på er. vad ni tycker om saker och ting. igår var jag i kungsträgården igen för att kolla på konserter. det är ju indie-kvällar där och massa bra band. inte minst slagsmålsklubben. herregud så bra det var och vilket drag på övningsköra. det var bästbästbäst. men nu saknar jag bara hultsfred ännu mer.

nu: mat och kolla på inspelade pogram av project runway som jag missade i onsdags. puss.


jagärdåligpåattkommapårubriker



skor mormors gamla.  resten H&M. ej på bild: nördbrillor urban outfitters. hatt H&M.

nu: sushi med mamma och slagsmålsklubben konsert med kompisarna. puss.

kom till mig?


haha. jag är sjuk och omorgen. jag vet. men kolla. jag dördördör.

onsdagen


dagen började med picknick i en park.




sen mocha frappe på waynes.


konsert i kungsträgården. kungers.


jennie. och så killen jag snacka om igår i bakgrunden. han med ljusa chinos och kavaj. denna bild var kanske inte den bästa men han var typ det finaste mina ögon någonsin skådat. halelulija!

pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss.

min drömkille med stort D

det här kvällen har varit skitskitskit. har haft sån otur. nu ska jag och en kompis kolla film typ. fast jag vill nog äta och sen sova bara. så sjukt jävla trött. sorry för sämst uppdatering idag. imorgon kommer dock bilder från idag när jag var på konsert osv. och vet ni vad. jag såg min drömkille med stort D idag. han var det finaste jag sett. kisses.

den där mary-kate





jag vet. det här bilderna har säkert publicerats i 90% av alla bloggar. men seriöst. hon är typ världens snyggaste.

nu: frukost, sen stan, sen konsert! puss.

när små saker gör en så jävla glad

jag och min vän jossi pratar på msn in på småtimmarna...

L säger:

åh hoppas det är fint väder imorgon. jag vill köpa en burk med blåbär och sitta och lyssna på musik bara

Josefin säger:

en burk med blåbär!!

Josefin säger:

va fint det lät!

L säger:

hihi. jag älskar blåbär!

Josefin säger:

jag med! det är mitt favoritbär

Josefin säger:

jag har nya strumpor med dinusaurier på!

L säger:

oh och jag köpte batman pennor inför skolstarten!



nej, det här fick vara sista inlägget. nu spårar jag. puss.


this is me then



ps1. jag har fult hår idag.
ps2. mycket uppdatering idag. men så blir det ibland. dock har jag för lite läsare för att behöva uppdatera såhär mycket. men de få jag har är väldigt fina. önska bara att antalet kunde öka litelite. hihi. det är ju faktist roligare att blogga när man får respons också. right?

glas och glass

det började spöregna så det vart ingen vattenpipa och öl. dåligt. istället blev det mjölk och kakor. helt okej. som barnen i usa alltid får innan läggdags. jag vill se på nån film men dvden är paj. allt är dåligt nu. jag är uttråkad. bloggkoll ekar tomt. ingen bloggar. förutom jag då. nån som har nått bra tips på nån blogg? säg isåfall. och dessutom är min glasögon fettiga och smuttsiga. jag är alltid där och kladdar med fingrarna. nu ska jag käka ben and jerrys. chocolate fudge brownie. mumsmumsmums. och vara glasögonorm framför kameran. kisses. sleep tight.

young dad



nu: sitta vid vattnet med vänner, vattenpipa och öl. pussar.

the autumn

lista är snodd från snyggaste antonia.

Skor de nya (inlägget nedan), converse och gummistövlar.
Väska
axelremsväskor i secondhand styk coh tygväskor.
Jacka kavajen och skinnjackan briljerar.
Jeans tajta upprullade eller ankel långa. lite för korta alltså.
Shorts
klassiska 501or. (fast kanske inte i höst dåra.)
Kjol
 högmidjade och korta.  
Halsdukar min gigantiska gröna stickade. mysmysmys.
Klänning AA fodralen och långa mönstrade.
Skjortor har inga sånna. fast kanske nån stor och rutig.
Toppar löst ska det sitta. så att man ser lite av behån typ.
Koftor
svarta enkla. gärna utan knappar. utan ihopsydda typ.
Solbrillor rayban's. både solbrillor och med vanligt glas.
Smycken armband och ringar. speciellt armband.
Annat hatt hatt hatt.
Färger mest svart. lite grönt lila oranget på små things.
Typiska kännetecken mörka färger, grovt och tajt.


shop shop!



1. kvällen outfit. new shoes. fejkskinn från H&M. AA fodralet.
2. the new shoes och nya jeans. 89 kr på H&M. yesyesyes.
3. ny trekantsbehå. har matchande panties också. hochm.

puss på er!

bara en fin bild sålänge



nu: stan och hämta ut mina nya skor! yesyesyesyes.

a new week

jag trodde gårkvällen skulle bli lugn. you know, pyjamas och ben and jerry's typ. men nej. helt plötsligt hamnade jag hos bästa vännen men några killkompisar. men skolan börjar ju om en vecka så det är bara att passa på. som ikväll. då ska jag passa på. ni får ursäkta mig föresten, ganska mycket idag-ska-jag-inlägg nu. men jag har köpt lite fint idag som ska fotas. och ett par gorgeous shoes ska hämtas ut imorgon. dem är finare än finast. som ni alltså. pusspusspusspusspusspusspusspuss.

L-O-V-E-L-Y-!


lovely picture. lovely hair. lovely clothes.  

ps. last night was a good night. but now. after two days of partying it's time for a calm stay-at-home evening. kisses.

go crazy bananas

hello. stureplan var proppat igår. så proppat att det nästan inte ens var kul. så det blev typ bara en sneak peak. vi drog hem snabbt och fortsatte där instead. ikväll är det party igen. är det sommarlov så är det sommarlov. big kisses.


en bild från igår. som ni ser. proppat. bilden är tagen av petra.

all night long


tonight I'm going to dance dance dance dance dance dance dance.

080808

grattis stockholm. eller vad man ska säga. idag är det datumet 080808. och vi stockholmare är ju 08or. ganska kul. så idag är det fest i hela stockholm iprincip. kringlor (formade som åttor) på tunnelbanan. turistbussarna kosta 8 kronor. osv osv. sen har det stängt ner en hel gata på stureplan. dansgolv för 50.000 people. där blir det fest ikväll. puss.

fina vänner och ett strålande humör

idag har jag träffat en vän jag inte sett på länge. hon är så fin hon. ni skulle bara veta. dagen spenderades i upprullade jeans. randig tee. nördglasögonen. inte fancy direkt. men jag har lite pictures som kommer sen kanske. filmkväll tonight. måste ladda inför imorgon. då en annan vän som varit bortrest längelänge kommer hem och ska ha fest. det kommer bli grymt. då ska jag dansa hela natten lång. rihannas disturbia på volym tretusen typ. i fin klänning och drink i handen. jag är så lycklig. och ni söton gör inte vardagen sämre med det fina ni säger. tack och puss.

hungryyyy

en kompis ringde och väkte mig. nu mår jag bajs. jag måste ha mat. önska att det fanns kvar från gårdagens take away. men nonono. jag är sugen på en fet jävla sallad med kyckling och hela rubbet. som den här feta salladen petra hade ätit (på bilden nedan). åhjagkännermigsometttjocktbarnsominteätitpåettår.


way after bedtime



fortfarande vaken. är i chock efter batman. SÅ-JÄVLA-BRA.

geek


stan bjöd på mycket fint idag. nördbrillorna fann jag bland annat. och massor av annat. ikväll blir det bio med bästa vännen. batman the dark night. puss&kram.

moss



nu ska jag till stan med min mamma. jag vill ha ett par nördbrillor! kramkramkram.

struntprat

jag kan inte sova. 04:47 och inte har jag gäspat en endaste gång. istället drömmer jag mig bort i snygga Amandas festival bilder. ta mig dit och plasera mig mitt i bunten av alla snygga människor hon umgås med. jag vill dansa och sjunga och bara vara sådär löljligt lycklig som man är när man går på festival. ta mig dit igen. jag vill vara lika glad igen.

världens bästa hultsfred...jag saknar dig.  

the gala



varför så snygg och cool?

00:33:45





kvällen har bjudit på smågodis och teve. inget bra dock. känns som att det bara är reklam vart 10 sekund ändå. funderar på att dra igång en film. klockan tickar iväg dock. men vafan det är sommarlov. jag vill se nya fladdermusmannen (ja. batman alltså.) men den har jag inte. jag måste verkligen ladda ner sex and the city filmen också. i lovelovelove it. pusso. sleep tight.

wig



jag skulle vilja ha en peruk. superblont. utväxt page.
nu: te och big shots på femma. Big time love.

Ps.Tack för allt söt och snällt ni säger. Ni är g-r-y-m-m-a-!.

nhfdus9qO;€\+jud+d i8LOVE74qnbiahduyhw&.-gf



mjölk ur vinglas. knäcke med ost. marlboro menthol. mammas 30 åriga jeansväst. nördbrillor. spetsunderkläder. smuttsigt hår.

tuesday morning love tuesday morning love tuesday morning love tuesday morning love




hej babes. jag i tubsockor och fettig bulle på huvudet. bland skrynkliga lakan och mjuka täcken. och tusen kuddar. i en säng och öronen mina lyssnar på hoffmaestro på volym max. slappa. nu ska jag öppna mina fönster. regn smatter.  Kisses.  

in the middle of the night...or should I say morning?

I cant sleep. So instead I'm sitting here eating a nectarine. If you wonder. Two visitors on my blog so far. Haha. Good night!

Ps. Egentligen kan jag prata svenska. Men jag har inget bättre för mig. Och Engelska är snyggare. Ds.

hallo and welcome


gala gala gala gala gala gala gala gala gala gala gala gala gala.

This is my new blog then! Big kiss.

RSS 2.0