kan nog bli en riktigt bra dag

hej. det är natt och jag snurrar omkring på diverse bloggar. jag är nämligen ledig imorrn så jag har tid att sova ut. jag har massa roliga planer för imorgon! först ska jag till ett ställe som säljer secondhand inredning för 50% då butiken ska upphöra. ska dit med mormor och jag kommer leta efter en fotölj eller stol till mitt nya rum och en gammeldags telefon. sen ska jag sola solarium och efter det på cheerleading träning. matchen är om två dagar så det är stenhård träning imorgon och på fredag! jag är så otroligt peppade inför matchen! efter 4 månaders planering och träning är det äntligen dax! haha det hade varit biljettsläpp idag, skolans dörrar skulle öppnas klockan sju och de första som var där kom vid 04:40. på natten ja. haha helt sjukt va seriöst allt är! two days left. go killers and fuck hooligans!

btw, jag färgade mitt hår idag! det är riktigt riktigt mörkt. asså kaffe mörkbrunt. ovant men jag gillar't. ska visa er!

Kommentarer
Postat av: Marielle

Ny kluring på bloggen! Just as you know ;-)

2008-12-11 @ 19:02:20
URL: http://marielletorgersson.blogg.se/
Postat av: Emma

hej hej :D nu har jag en jätterolig och lätt tävling på min blogg, vinnaren får en fin blogg design. puss, glöm inte att vara med och tävla !

2008-12-11 @ 23:13:29
URL: http://yamma.blogg.se/
Postat av: jessica

ny hårfärg... exciting!!

2008-12-12 @ 00:45:27
URL: http://speaking.blogg.se/
Postat av: Malin.h

mys:) hugs

2008-12-12 @ 16:17:21
URL: http://malinhedblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0